Brood


Bij NO.38 is het overheerlijke desembrood ook te koop voor thuis. We reserveren graag je bestelling voor je favoriete brood. Het bijzondere van desembrood is dat gebruik gemaakt wordt van natuurlijke gisting van een beslag van tarwemeel en water om het te laten rijzen. Natuurlijke gisting heeft veel meer tijd nodig. Beslag van tarwemeel dat lang blijft staan verzuurt, het bakken van dit beslag (desem) heeft een luchtig en smakelijk brood als resultaat. De smaak is vol en fris.

Desembrood bevat geen melkderivaten, geen dierlijke vetten en geen lactose en is daarom geschikt voor mensen die geen melkproducten mogen. Desembrood is langer houdbaar en de ambachtelijke volle broodsmaak blijft lang behouden. Een stukje desembrood met wat olijfolie levert een mediterrane smaakbeleving op.

Het brood dat je bij NO.38 City Bakery Café koopt blijft het lekkerst als het bewaard wordt in een papieren zak. Eet je het de volgende dag dan is het nog steeds heerlijk vers, ook lekker getoast of even een paar minuten opwarmen in de oven.